keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Love ?

Perjantaina on kauan odotetut häät, joita koko maailma seuraa innolla. Olen enemmän kuin innoissani häistä vaikka tapanani ei ole seurata tuon kaltaisia tilaisuuksia. Mutta Kate on ihana ja on inspiroivaa selailla tulevan kuningattaren vaatevalintoja, vaikka jotkin asuista ovatkin liian konservatiivisia makuuni.








Kate on päässyt Brittihovin käsittelyyn oikein kunnolla, ja tuleva morsian onkin panostanut ulkonäköönsä ja olemukseensa huimasti. Juorukellot laulavat että Katen kauniin ulkonäön takana ovat lukuisat hammaslääkärikäynnit, kampaaja Richard Wardin luoma huoliteltu kiharakampaus sekä liikunta. Brittilehdistö on ollut huolissaan Katen liiallisesta laihtumisesta ja periikö hän syömishäiriön edesmenneeltä Dianalta.




Meikissään Kate suosii kevyttä ehostusta, ripsiväriä, kajalia sekä huulikiiltoa. Vaatetus on vaihtunut kihlautumisen myötä konservatiivisempaan suuntaan, paljaat sääret peitetään sukkahousuilla, jakkutakit napitettuina ylös asti sekä kengät vaihtuneet hillityimpiin tylppäkorkoisiin avokkaisiin.

Vaikka Kate onkin aina ollut kohtelias ja hillitty luonteelta, on myös käytöstavat joutuneet remonttiin hovin käskystä. Katen liikkeet ovat tarkkaan suunniteltuja, ryhti suoristunut entisestään ja hymy hillitty.
"Morsiamelle on myös opetettu, kuinka kansalle puhutaan: katso suoraan silmiin ja kuuntele, mitä he sanovat. Katen lukuisiin valokuviin ikuistettu nauru on hovin tapoja tuntevien mukaan sekin tarkoin harjoiteltua."

Jään innolla odottamaan perjantaita! Voisiko perjantain julistaa koko Suomessa vapaapäiväksi, jottei minun tarvitse katsoa häitä nauhalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti