maanantai 18. huhtikuuta 2011

Om!

Rentoutuminen on nyt se juttu. Takana on kaksi päivää joogaa, hieman makoilua ja venkoilua sekä raikasta ilmaa ja auringon valoa. Aurinkotervehdykset  on suht hyvin hallussa ja kolmipäiset pohjelihakset (musculus triceps surae) huutavat hallelujaata. Tänään meinasi iskeä paniikki päälle huomisen kokeen takia - varsinkin kun koulukirjat majailevat koululla kaapissani.. - mutta hengitin pari kertaa syvään ja totesin että kyllä tästäkin selviää.
Jos elämä ei olisi niin tylsää ja velvollisuudet koulun parissa kutsuisi, varaisin matkan luultavasti Intiaan ja lähtisin selvittelemään meditaation saloja jonkun suuren Gurun ohjauksessa.
Mutta koska pankkitilini on tyhjä ja arjen sankareillakin tehtävänsä, jää joogaretriitit kokematta. Sen sijaan laitan stereoista soimaan palmujen huminaa ja leikin olevani vaaleanpunaisen joogamattoni kanssa Goalla.
Ajattelin myös alkaa kasvattamaan yrttejä ikkunalaudalla, jotta hippikertoimeni nousisi ainakin kymmeneen. Saapahan poikaystävä taas uusia ihmettelemisen aiheita sekä aineksia ruokakokeiluihinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti